-

Elérhetőségek

Erinex Kft.

Cím: 9025 Győr,
Szalai Imre u. 6.
Telefon:
+36-96-314-423
E-mail:
info@erinex.hu
További információk

 

 


Blog

Állítható magasságú íróasztalÁllítható magasságú íróasztal

Az állítható magasságú íróasztal legfőbb előnye, hogy a munkafelület magassága a munkát végző magasságához alkalmazkodik. Önnek lehetősége van arra, hogy munkáját ülve vagy állva végezze el, választása szerint, és ezt napközben akár többször is változtathatja. Az asztallap mozgatását egy pici villanymotor végzi, és egy irányítókapcsoló segítségével Ön a magasságot a kívánt méretbe állíthatja. Tehát az állítható magasságú íróasztal nem csak két pozícióban – ülő és álló – rögzíthető, hanem a legalacsonyabb és a legmagasabb állítási pont között bármely kiválasztott magasságban.

Az állítható magasságú íróasztalt kétféle állítási lehetősséggel szerezheti be: az egyik tipus 645 mm és 1285 mm között, a másik 700 mm és 1160 mm között állítható.

  • Miért jó Önnek, hogy elektromosan állítható íróasztala van?

Kiküszöbölhető az egész napos, sokszor rossz testtartású ülés, szervezete pihentebb, energikusabb lesz, ami a teljesítményére is jótékony hatással lesz. Minden szempontból megfelel az ergonómiai követelményeknek. Ha egyszer kipróbálja ezt az íróasztalt, soha másmilyenen nem akar majd dolgozni! 

  • Mi van abban az esetben, ha kitapasztalta az Önnek megfelelő magasságbeállítást és szeretné ezt rögzíteni?

Erre is gondoltunk, ugyanis létezik olyan típus is, amelyiknél az alapkivitel tartalmazza az elektronikus vezérlőegységet magasságkijelzővel és 4 memóriagombbal. Tehát a kijelző mutatja az asztallap pillanatnyi magasságát, és a megfelelő pozíciókat a memóriagombbal el tudja menteni.

Cégünk bemutatótermében személyesen ki is próbálható, majd tetszőleges színben és egyedi méretben is megrendelhető az elektromosan állítható íróasztal.

 


Vissza az előző oldalra!
Erinex Kft. - Magyar