Elérhetőségek

Erinex Kft.

Cím: 9025 Győr,
Szalai Imre u. 6.
Telefon:
+36-96-314-423
E-mail:
info@erinex.hu
További információk

 

 


Szolgáltatásaink


Az ERINEX Kft. irodabútor-kereskedelemmel, irodák, üzletek berendezésével foglalkozik.   Emellett kínálunk a megrendelőink egyedi igényei alapján készített konyhabútorokat, bútorokat, lakás- és üzletberendezéseket, panziók és pénzintézetek bútorozását. 

Forgalmazott termékeink között irodaszékek, tárgyalószékek, étkező- és egyéb székek is megtalálhatóak.

Az ERINEX Kft. alapítója két évtizedes tapasztalattal és szakmai ismerettel sikeres partnere Önnek az iroda, üzlet, rendelő, panzió, szálloda és lakás berendezésében. 
Célunk, hogy a berendezés több legyen, mint csupán bútor. Irodája és otthona kialakításakor Önnel közösen igyekszünk a legoptimálisabb megoldást megtalálni.

Lehet-e az iroda kialakítása is kényelmes? Természetesen igen! A jól megtervezett munkahelyen az asztalok, székek, irattárolók formája és színe összhangban van, hogy Ön valóban hatékonyan végezhesse feladatát. Igyekszünk megtalálni a helyes arányt az iroda mérete és az ott dolgozó személyek helyigénye között.

Munkánk során a helyszín és az egyedi igények felmérését követően terveket készítünk az optimális berendezésre, melyet a megrendelőinkkel történő egyeztetést követően legyártatunk, helyszínre szállítunk és beszerelünk.

De kapcsolatunk ezzel még nem ér véget: segítünk a későbbiekben is bútorok beszerzésében, tanácsadásban. Termékeinkre akár 5 év garanciát is vállalunk.

Munkákat segíti, hogy több éves kapcsolatban vagyunk belsőépítész, lakberendező, tervező szakemberekkel is.
Ha otthona berendezésében is egyedi igényei vannak, vagy új konyhabútort szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot!
Vissza az előző oldalra!
Erinex Kft. - Magyar