Kapcsolat

Erinex Kft.

Cím: 9025 Győr,
Szalai Imre u. 6.
Telefon:
+36-96-314-423
Mobil:
+36-30-699-2967
E-mail:
info@erinex.hu


Bemutatkozás


Üdvözöljük az ERINEX Kft. weboldalán!

Immár 30 éve vagyunk jelen az irodabútorok világában; irodabútor-kereskedelemmel, irodák, üzletek, ipari létesítmények berendezésével segítjük ügyfeleinket.   Emellett kínálunk a megrendelőink egyedi igényei alapján készített konyhabútorokat, bútorokat, lakás- és üzletberendezéseket, panziók és pénzintézetek bútorozását.

Cégünk elkötelezett az Önök számára kínált minőségi és ergonomikus irodai megoldások iránt.

Miért az ERINEX?

  • egyedi igények megvalósítása,
  • díjmentes tervezés,
  • helyszínre szállítás és beszerelés,
  • megbízható partner hosszú távon is,
  • több éves garancia irodabútorokra, irodaszékekre,
  • 30 éves szakmai tapasztalat.

Felkészült csapatunk minden igényt kielégítő kínálattal várja Önt, legyen szó modern vagy klasszikus stílusú berendezésekről. Célunk, hogy segítsük ügyfeleinket megtervezni és kialakítani az álmai irodáját vagy üzletét, ami nemcsak esztétikus, de hatékony és inspiráló munkakörnyezetet is biztosít.

Büszkék vagyunk arra, hogy az évek során számos elégedett ügyfelet szolgálhattunk ki, és bízunk benne, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük közöttük.

Kérjük, tekintse meg széles választékunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot bármilyen kérdés vagy egyedi igény esetén. Örömmel állunk rendelkezésére!

Köszönjük, hogy ellátogatott hozzánk!

 

Ajánlatkérés

!
!
!
!
!Kötelező elfogadni!Vissza az előző oldalra!
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk
Erinex Kft. - Magyar