Kapcsolat

Erinex Kft.

Cím: 9025 Győr,
Szalai Imre u. 6.
Telefon:
+36-96-314-423
Mobil:
+36-30-699-2967
E-mail:
info@erinex.hu


Termékismertetők

Ebben a cikkünkben egy olyan eszközről fogunk beszélni, amely nemcsak a lakása vagy irodája megjelenését dobja fel, de a hangzásvilágot is átalakítja: a szövetelt akusztikus falipanelekről.
Az otthonunk vagy munkahelyünk kialakításakor sokszor elfeledkezünk a hangok fontosságáról. A zajos környezetek nemcsak stresszesek lehetnek, de negatívan befolyásolhatják a hangulatot és a teljesítményt is.
Azonban van egy egyszerű, mégis hatékony megoldás, amely segít kezelni ezt a problémát: a szövetelt akusztikus falipanelek.

Az irodai környezet gyakran zajos és nyomasztó lehet, ami negatívan befolyásolhatja a munkavégzést és a kollégák közötti kommunikációt. Azonban az akusztikus kanapé megérkezésével megváltozik ez a helyzet. Ez a bútordarab nem csupán egy kényelmes helyet kínál a munka közbeni pihenéshez vagy informális megbeszélésekhez, hanem hatékonyan csökkenti a hangokat is a térben.

Az állítható magasságú íróasztal legfőbb előnye, hogy a munkafelület magassága a munkát végző magasságához alkalmazkodik. Önnek lehetősége van arra, hogy munkáját ülve vagy állva végezze el, választása szerint, és ezt napközben akár többször is változtathatja.

Nagyon népszerűek az állítható magasságú asztalaink, hiszen egyre többen tartják fontosnak azt, hogy dolgozóik egészségét is szem előtt tartva biztosítsák nekik az ergonómikus munkahelyet. Sokan már szinte a munkaidejük zömében a megemelt asztalnál dolgoznak.

Hátunk egészsége szempontjából a legjobb megoldás, ha az irodaszék a testhelyzetünk változtatását ülés közben is folyamatosan lehetővé teszi. Ebben segít az irodaszékek ún. szinkronmechanikája, ami biztosítja, hogy a szék ülőfelülete és háttámlája egymással ugyan összekapcsoltan, de mégis szabadon mozoghasson.


Vissza az előző oldalra!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk
Erinex Kft. - Magyar