Kapcsolat

Erinex Kft.

Cím: 9025 Győr,
Szalai Imre u. 6.
Telefon:
+36-96-314-423
Mobil:
+36-30-699-2967
E-mail:
info@erinex.hu


Extra magas székek és álláskönnyítők

Nagyon népszerűek az állítható magasságú asztalaink, hiszen egyre többen tartják fontosnak azt, hogy dolgozóik egészségét is szem előtt tartva biztosítsák nekik az ergonómikus munkahelyet.

Sokan már szinte a munkaidejük zömében a megemelt asztalnál dolgoznak, ezért felmerült, hogy tudunk-e esetleg az állítható magasságú asztalhoz magasra állítható széket is ajánlani.

Természetesen, erre is több opció létezik:

  • hagyományos irodai forgószékek extra magasra állítható gázlift-szerkezettel szerelve
  • vagy pedig az ún. álláskönnyítő székek.

Az első csoportba tartozó székek első ránézésre pont olyanok, mint a megszokott irodai székek, de egy fontos különbséggel: olyan emelőszerkezettel vannak ellátva, amely lehetővé teszi, hogy jóval nagyobb tartományban tudjuk a székünket felfelé irányba megemelni, illetve a magasabb ülőpozíció miatt lábtartó gyűrűvel vannak szerelve. Ezek az irodai székek tehát teljesen komfortosak, karfázhatóak, állítható háttámlájúak.

Az álláskönnyítő székek a mindennapi, 8 órás ülésre tervezett székekhez képest egyszerűsítetettebbek, hiszen fő funkciójuk az, hogy az állva végzett munka közben időnként megpihenjünk, ráüljünk akár teljesen, akár csak féloldalasan. Szabadabb mozgást tesznek lehetővé és magasságuk szintén nagyobb tartományban állítható, ezáltal a magasított asztalnál végzett munkát könnyítik.

Állítható magasságú asztalokról bővebben:
Hasznos információk / Állítható magasságú íróasztal
Magasságállítható elektronikával szerelt íróasztalok

Extra magas székek és álláskönnyítők

Vissza az előző oldalra!
Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk
Erinex Kft. - Magyar